حراج!
Placeholder

فرآیندهای جاری مرکز روان پزشکی و سوختگی زارع

35,000 تومان تومان

  • اشتراک گذاری مطلب

توضیحات

تاریخچه مرکز روان پزشکی و سوختگی زارع

بیمارستان روان پزشکی و سوختگی زارع به طور مستمر سعی و تلاش وافر دارد تا بتواند در جهت ارتقاء بهداشت و درمان کشور و افزایش سطح سلامت و رضایت بیماران گامهای مؤثر و ارزنده ای بردارد. ارتقاء کیفی سرانه درمان بر اساس افزایش درصد بهبودی بیماران و متعاقب آن کسب رضایتمندی بیماران، مسئولیت خطیری است که تک تک اعضای بیمارستان روان پزشکی و سوختگی زارع بر دوش خود احساس می کنند.با توجه به بافت جغرافیایی ،اقتصادی و اجتماعی منطقه ای که بیمارستان در آن واقع شده است، تلاش بیشتری را برای ارتقاء سلامت جامعه میطلبد، فرایندهای جاری که با بررسی نیازها و چالش های پیش رو  تدوین شده است ما را در مسیری نظام مند به سوی اهدافمان هدایت می کند. در طراحی فرایندهای بیمارستان که در راستای اهداف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سیاست های کلان سلامت کشور می باشد تلاش شده است علاوه بر ارائه خدمات درمانی مطلوب به بیماران، موضوع آموزش و پژوهش نیز با توجه بیشتری مدنظر قرار گیرد. امیدوارم با بهره گیری از این کتاب و بکارگیری توأمان تجربه و دانش به چشم انداز و اهداف این مرکزدست یابیم.

مرکز روان پزشکی و سوختگی زارع ساری به مساحت 14 هکتار واقع در کیلومتر 2 جاده ساری- نکا از سال 1342 بعنوان مرکز بیماریهای ریوی شروع به کار نمود و در سال 1356 به مرکزسوانح  و سوختگی به 28 تخت ادامه به کار داد و از سال 1370 بخش های روان پزشکی به این مرکز اضافه گردید . در سال 1377 به پذیش دستیار روان پزشکی اقدام نمود و به نام مرکزآموزشی درمانی  روان پزشکی و سوختگی زارع تغییر نام یافت. رییس مرکز – دکتر عبدالرضا جعفری راد

در حال حاضر این مرکز دارای 9 بخش شامل: بخش روان پزشکی مردان 1 و 2 و 3 و روان پزشکی زنان ،  روان پزشکی کودک و نوجوان و اورژانس روان پزشکی (124 تخت) بخش سوختگی مردان،  زنان و اطفال و  بخش تخصصیBICU ، بخش جراحی ترمیمی(جمعاً 76 تخت) می باشد.

درمانگاههای فعال این مرکز شامل درمانگاه اورژانس سوختگی، روان پزشکی، آزمایشگاه خواب، جراحی ترمیمی، ترک اعتیاد، شوک درمانی، کاردرمانی، روان درمانی و فیزیوتراپی می باشد.

آخرین درجه ارزشیابی مرکز درجه یک مورخ 24/04/1396 می باشد . این مرکز طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی ، تأمین اجتماعی ، کمیته امداد ، بهداری سپاه و سایر سازمان های بیمه گر می باشد.

تعداد تخت ثابت و مصوب مرکز 200 تخت می باشد.

درصد اشغال تخت در سال 96=17/81%   –   تعداد کل مراجعین در سال 1396=94529

نویسندگان : سلیمان ایزدی – عذرا احمدی سرخکلایی – فاطمه آذربویه دینکی

ویرایشگران :  عبدالرضا جعفری راد  –  سلیمان ایزدی –  عذرا احمدی سرخکلایی-  فاطمه آذربویه دینکی  – کریم صادقپور – معصومه کلیج  –  محمد رضا راعی – احمد میدانی –  فاطمه صادقی

تحت نظارت معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران :

 آقای دکتر محمد پنبه چی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

آقای محمد حسن جاویدنیا مدیر توسعه سازمان و تحول اداری

آقای علی صالحی سرپرست گروه سیستم­ها و روش­ها

آقای هادی پازوکی طرودی کارشناس مهندسی سیستم­ها

توضیحات تکمیلی

وزن 1 kg

1 دیدگاه برای فرآیندهای جاری مرکز روان پزشکی و سوختگی زارع

  1. admincopdsiran

    کتاب به فرایند درون سیستمی مرکز روان پزشکی و سوختگی زارع پرداخته و برای مدیریت و تصمیم سازی بسیار مؤثر می باشد.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *